After work aloitteleville lastentarhanopettajille

Helsingin lastentarhanopettajat ry kutsuu kaikki aloittelevat lastentarhanopettajat After Work-iltaan, jossa tuoreilla lastentarhanopettajilla on mahdollisuus keskustella ja jakaa kokemuksia työn tuomista haasteista, hämmennyksestä, iloista ja suruista. Keskusteluun ottaa osaa myös muutama vanhempi konkari sekä pääluottamusmies.

Tapahtuma on vapaamuotoinen keskustelutilaisuus, jossa tarjoillaan viiniä, virvokkeita sekä ruokaisaa salaattia.

Ilmoittaudu mukaan 29.8.2018 mennessä osoitteeseen .Ilmoitathan viestin yhteydessä mahdolliset allergiat ja/tai eritysruokavaliot sekä oletko jo OAJ:n jäsen. Viestiin voit liittää myös kysymyksiä joista haluaisit keskustella illan aikana.

Etkö ole vielä jäsen? Ei hätää!

Tilaisuudessa on mahdollisuus liittyä Opetusalan ammattijärjestö OAJ:n kautta Lastentarhanopettajaliiton ja Helsingin lastentarhanopettajayhdistyksen jäseneksi.

Suuntaa siis duunin jälkeen 6.9.2018 klo 18 Akava-talolle Helan After Workiin ja ota vaikka vanha opiskelukaverisi mukaan.