huhtikuuta

Esimiesilta

Järjestämme esimiesten jäsenillan keskiviikkona 10.4. klo 17-19.30
ravintola Oivan kabinetissa.

Tilaisuudessa OAJ:n erityisasiantuntija Auli Setälä puhuu ajankohtaisista asioista ja johtajan työn velvoitteista. Ohjelmassa myös vapaata keskustelua siitä, mitä tarvitsemme Helsingissä, että varhaiskasvatuksen arki sujuu säännösten mukaisesti, varajohtajan tehtävästä sekä muista osallistujia kiinnostavista asioista.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ke 3.4. osoitteeseen:
Tilaisuuteen mahtuu 30 ensin ilmoittautunutta esimiestä ja varajohtajaa. Myös OAJ kuulumattomat esimiehet ja varajohtajat ovat tervetulleita osallistumaan tilaisuuteen.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kumman seuraavista vaihtoehdoista haluat syödä. Jos kumpikaan vaihtoehdoista ei käy, niin ilmoita sekin.
Lisäksi tarjolla on viiniä.

CROQUE OIVA (VL)
Lämmin klassikkovoileipä, jossa Helsingin meijeriliikkeen Jätkäsaari-juustoa, Oivan sinappia ja maalaiskinkkua, bechamel-kastiketta sekä paistettu kananmuna L

VLT-LEIPÄ
Klassikko paistetulla Vönerillä, salaattia, tomaattia, marinoitua punasipulia ja valkosipulimajoneesia (M, V)