Uusien opettajien after work

Hei Sinä vasta aloittanut tai aloittamassa oleva varhaiskasvatuksen opettaja tai varhaiskasvatuksen erityisopettaja, tervetuloa Helvon perinteiseen uusien opettajien After work-iltaan!

Helsingin varhaiskasvatuksen opettajat ry kutsuu Sinut After work-iltaan 8.9.2020 klo. 17.30-20.00 Akavatalolle. Illassa uusilla varhaiskasvatuksen opettajilla ja erityisopettajilla on mahdollisuus keskustella ja jakaa kokemuksia työn tuomista haasteista, hämmennyksestä, iloista ja suruista. Keskusteluun ottaa osaa myös pääluottamusmies sekä muutama konkari erilaisin työkokemuksin. Tapahtuma on vapaamuotoinen ja rento keskustelutilaisuus, johon voi osallistua kuunnellen ja/tai keskustellen. Tapahtumassa tarjoillaan viiniä, virvokkeita sekä pientä purtavaa. Tilaisuudessa

Ilmoittaudu mukaan 1.9.2020 mennessä osoitteeseen . Ilmoitathan viestin yhteydessä mahdolliset allergiat ja/tai eritysruokavaliot sekä oletko jo OAJ:n jäsen. Viestiin voit liittää myös keskustelunaiheita, joista haluaisit jakaa ajatuksia illan aikana.

Jos et ole vielä jäsen, on tilaisuudessa mahdollisuus liittyä Opetusalan ammattijärjestö OAJ:n kautta Varhaiskasvatuksen opettajien liiton ja Helsingin varhaiskasvatuksen opettajat ry:n jäseneksi.

Suuntaa siis työpäivän jälkeen 8.9. klo 17.30 alkaen Akava-talolle Helvon After workiin ja ota vaikka vanha opiskelukaverisi mukaan!