Valtakunnallinen varhaiskasvatuspäivä
Lastentarhanopettajaliiton kaksivuotisena teemana on Pedagogiikan aika. Valtakunnallinen Varhaiskasvatuspäivä on teemavuosien tärkeimpiä ja näkyvimpiä tapahtumia. Tämän vuoden varhaiskasvatuspäivän aiheena on Vasu 2.0 --– Mitä nyt tapahtuu.
Kuntavaalipaneeli
Hela järjestää yhteistyössä HOAY:n ja HAO:n kanssa kuntavaalipaneelin 28.2.2017 klo 17.30, paikkana on Scandic Simonkenttä
After work - ilta
Tervetuloa Helan After Work-iltaan, jossa on mahdollisuus keskustella ja jakaa kokemuksia työn tuomista haasteista, iloista ja suruista viinin ja pienen purtavan kera.
Pikkujoulut
Helan jäsenistön pikkujoulut ravintolalaiva Wäiskissä
Helan syyskokous
Helsingin Lastentarhanopettajat ry:n sääntömääräinen syyskokous. Kokouspaikkana cafe Köket. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita!
Helan peda-klubi
Uudet varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suositukset ovat julkaistu. Suositut peda-klubit jatkuvat liikunta-aiheisella jäsenillalla.