marraskuuta

Peda-klubi 20.11.

Hela järjestää seuraavan peda-klubin Akavatalolla tiistaina 20.11.2018.

Teatteri Pensas tuo maistiaisia Helan jäsenille varhaiskasvatukseen suunnatusta Taika- koulutuksesta. Illan aikana päästään kokeilemaan monitaiteisia työskentelytapoja musiikin, draaman ja kuvataiteen keinoin.

Toiminnallisen illan kouluttajina toimivat varhaisiän musiikkikasvatuksen lehtori Sari Kallioranta, teatteri-ilmaisun ohjaaja (Amk) Jenni Bergius sekä kuvataidekasvattaja (TaM, FM) Hanna Pulkkinen.

Vuonna 2002 perustettu Teatteri Pensas järjestää OPH:n rahoittamia koulutuksia Taika – Monitaiteista taidekasvatusta varhaiskasvattajille ja NYT – Draama oppimisen avuksi kouluihin eri puolilla Suomea. Koulutusten lisäksi ohjelmistossa on useita päiväkotiin sopivia kiertäviä esityksiä. Tarkempia tietoja www.pensas.org.

Ilta alkaa pienellä purtavalla klo 17.30 ja teemaan sukellamme klo 18-20. Ilmoittautumiset viimeistään 13.11. osoitteeseen:

Ilmoitathan jäsennumerosi sekä mahdolliset ruokarajoitteet ilmoittautumisen yhteydessä. Tervetuloa mukaan!