lokakuuta

Peda-klubi, tutkiva oppiminen

Hela järjestää jäsenillan kaikille jäsenilleen Akavatalolla keskiviikkona 25.10.2017.

Olemme kutsuneet kouluttajaksi Helsingin yliopistosta tutkijatohtorin Jenni Vartiaisen.

Lapsella on luontainen taipumus ihmetellä, kysellä, havainnoida ja kokeilla kuinka maailma ympärillämme toimii. Lukuisat aiemmat tutkimukset ovat osoittaneet varhaisen tiedekasvatuksen ja etenkin ns. tutkimisen taitojen oppimisen hyödyttävän lapsen kognitiivista kehitystä ja vaikuttavan myönteisesti oppimistuloksiin myöhemmin koulussa.

Toiminnallinen työpaja tarjoaa ideoita siihen, miten päiväkodin arjessa voi tukea lapsen tutkimisen taitojen kehittymistä. Tavoitteena on innostaa osallistujat huomaamaan lukuisat luonnontieteelliset ilmiöt, joita kohtaamme päivittäin ja oppia hyödyntämään näitä tiedekasvatuksen perustana.

Klubi alkaa pienellä purtavalla klo 17.30 ja teemaan sukellamme klo 18-20.

Ilmoittautumiset 18.10. mennessä osoitteeseen:

Ilmoitathan jäsennumerosi sekä mahdolliset ruokarajoitteet ilmoittautumisen yhteydessä.