Uusien varhaiskasvatuksen opettajien after work

Helan uusien varhaiskasvatuksen opettajien After Work!

Hei Sinä vasta aloittanut tai aloittamassa oleva varhaiskasvatuksen opettaja tai varhaiskasvatuksen erityisopettaja!

Helsingin lastentarhanopettajat ry kutsuu Sinut After Work-iltaan 12.9. klo. 17.30-20.00 Akavatalolle. Illassa tuoreilla varhaiskasvatuksen opettajilla ja erityisopettajilla on mahdollisuus keskustella ja jakaa kokemuksia työn tuomista haasteista, hämmennyksestä, iloista ja suruista. Keskusteluun ottaa osaa myös muutama konkari erilaisin työkokemuksin sekä pääluottamusmies.

Tapahtuma on vapaamuotoinen ja rento keskustelutilaisuus, johon voi osallistua kuunnellen ja/tai keskustellen. Tapahtumassa tarjoillaan viiniä, virvokkeita sekä ruokaisaa salaattia.

Ilmoittaudu mukaan 5.9.2019 mennessä osoitteeseen .Ilmoitathan viestin yhteydessä mahdolliset allergiat ja/tai eritysruokavaliot sekä oletko jo OAJ:n jäsen. Viestiin voit liittää myös kysymyksiä joista haluaisit keskustella illan aikana.

Etkö ole vielä jäsen? Ei hätää! Tilaisuudessa on mahdollisuus liittyä Opetusalan ammattijärjestö OAJ:n kautta Lastentarhanopettajaliiton ja Helsingin lastentarhanopettajayhdistyksen jäseneksi.

Suuntaa siis työpäivän jälkeen 12.9. klo 17.30 alkaen Akava-talolle Helan After Workiin ja ota vaikka vanha opiskelukaverisi mukaan!"