Yhteysopettajien After work

Tervetuloa tutustumaan Helsingin lastentarhanopettajien yhdistykseen ja muihin yhteysopettajiin After work-tilaisuuteen Akavatalolle (käyntiosoite Kellosilta 7, 00520 Hki) 13.9. klo 17.30.

Miten uusi vasu on muuttanut työtäsi? Onko pedagogisen toiminnan suunnittelulle, dokumentoinnille ja arvioinnille resursoitu aikaa? Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan varhaiskasvatuksen ajankohtaisista asioista. Paikalla tapaat luottamusmiesten ja työsuojelun edustajia sekä muita yhdistyksen toimihenkilöitä. Tilaisuus on vapaamuotoinen ja tarjolla on viiniä ja pientä purtavaa.

Varmistathan osallistumisesi ilmoittautumalla osoitteeseen: . 6.9. mennessä. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdollinen erityisruokavaliosi. Ilmoittautumisen yhteyteen voit liittää myös kysymyksiä ja kokemuksia mietityttävistä asioista etukäteen.

Akava-talolla tavataan!